JULY MORNING EVE 30/06/22​

Контрол

Неговото име е – Владимир Попчев, известен повече като Владо Унгареца, творец, текстописец и композитор. Хванал за първия път китара преди много години на една бригада в Елхово и свирил “Smoke on the water”, докато от 6 струните на китарата не останали само 4. В този момент разбрал, че съдбата му е отредила да е басист!

Иван Гатев - ухилен веселяк – на малко години, но на много километри, и е вокалист на групата от 2014-а насам. Той е музикант с опит, като е участвал в още няколко рокбанди и колаборации. От death metal като ученик през alternative рока в студентските години със Saltriver и по-тежичкия фънк/метъл на ЛокМаруху, шантавите В.И.С. Естраден Преврат където се събира с Оги Кьосовски.

Огнян Кьосовски - още в ученическите години започва музикалното си развитие. След дълго и мъчително деформиране на всякакви тенджери и капаци (мъчително за околните), се сдобива с първия си сет барабани и горд от придобивката се чувства готов да се хвърли в неравната битка за място в звездния небосклон. Освен като музикант, Огнян Кьосовски се ползва с добро име в бранша и като студиен тон режисьор и продуцент, както и като саунд инженер “на живо”.

Тони Тенев – Тоняка е един от основателите. Уникалният му стил на свирене го определя като един от най-разпознаваемите китаристи в България. Роден е в Стара Загора, където свири в няколко групи, а след като се премества в София става основния китарист на арт-рок формацията “Орион”. Там се среща с Оги Кьосовски и Владо Попчев.

Заедно четиримата избухват в бунтарския „КОНТРОЛ“ - най-влиятелната пънк група в страната!